Η WEST SA ξεχωρίζει στα Promotional Marketing Awards 2024 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η WEST SA ξεχωρίζει στα Promotional Marketing Awards 2024 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Ο όμιλος WEST SA ανακοινώνει με υπερηφάνεια τις εξαιρετικές του επιδόσεις στα Promotional Marketing Awards 2024,. Φέτος σημειώνεται η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετοχής της εταιρείας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της στην αριστεία και την καινοτομία στον τομέα του μάρκετινγκ και του experiential activation.

Τα Promotional Marketing Awards, γνωστά για την παρουσίαση των κορυφαίων έργων, τίμησαν την WEST SA για τις πρότυπες συνεισφορές της. Η εταιρεία αναδείχθηκε για την παροχή πρωτότυπων , καινοτόμων πρωτοβουλιών  και αποτελεσματικών στρατηγικών με πελατοκεντρική-καταναλωτική προσέγγιση, αποσπώντας 11 βραβεία σε διάφορες κατηγορίες (1 Platinum, 2 Gold, 6 Silver & 2 Bronze). Μερικά από τα νικητήρια έργα διεξήχθησαν για στρατηγικούς πελάτες της εταιρείας, όπως την Philip Morris, Friesland Campina, Opap online, Haribo, Nuxe.

Η WEST αναφέρει “Η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η αφοσίωσή μας στην καινοτομία μας οδήγησαν σε διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες. Αυτά τα βραβεία όχι μόνο αναγνωρίζουν τις επιτυχίες μας, αλλά ενισχύουν επίσης την εμπιστοσύνη των πελατών μας τις τελευταίες δεκαετίες.”